Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Εύης Παπαδοπούλου με Τίτλο "Έρωτας".Εκδόσεις Αέναον



Μία μεταφορά στον κόσμο του έρωτα. Ένα ταξίδι στις όμορφες στιγμές, που σου χαρίζει ένα φιλί μια αγκαλιά, όταν είσαι ερωτευμένος, αλλά συνάμα και στον πόνο της προσμονής του αγαπημένου, τη νοσταλγία μιας ανεκπλήρωτης αγάπης, την αγωνία της αναζήτησης ενός απολογισμού σ'έναν ήδη χαμένο έρωτα. Μυριάδες συναισθήματα σε κατακλύζουν και καθώς τελειώνουν οι στίχοι, μονάχα η γλυκιά γεύση του έρωτα μένει άλλοτε γλυκιά και άλλοτε πικρή.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η δεύτερη παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Εύης Παπαδοπούλου με Τίτλο "Έρωτας". Μία ποιητική συλλογή, η οποία την ανέδειξε ποιήτρια του μήνα Δεκεμβρίου από το ηλεκτρονικό περιοδικό, "POETA".Η αίθουσα κατάμεστη και η ρομαντική ατμόσφαιρα μας ταξίδεψε για ακόμη μία φορά σ' έναν κόσμο μαγικό σαν κι αυτόν που μπορεί να σου προσφέρει μονάχα ο Έρωτας. Χαιρετισμό απηύθυναν η Δήμαρχος Παραμυθιάς, κα Μπραΐμη και η Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κα Μπέση. Τα ερωτικά ποιήματα από την ποιητική συλλογή απήγγειλε η Σχολική Σύμβουλος της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κα Λιάτσου, και για τον έρωτα μέσα από μια ψυχολογική πλευρά μας μίλησε η Ψυχολόγος κα Χαλμαντζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου