Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Διαγωνισμός βιβλίου Μου πες να κουρευτώ και κουρεύτηκα του Άγγελου Πετρουλάκη


http://heartbeatradio.eu/ και οι Εκδόσεις Πατάκη
σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε 3 αντίτυπα του βιβλίου Μου πες να κουρευτώ και κουρεύτηκα του Άγγελου Πετρουλάκη

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας θα πρέπει να κάνετε:
1. Like στη σελίδα μας στο facebook,

https://www.facebook.com/radiomusicheartbeat

& να ενταχθείτε στην ομάδα μας

https://www.facebook.com/groups/715762981874847/

3. Like στη φωτογραφία του διαγωνισμού, αφήστε το σχόλιό σας και δημόσια κοινοποίηση στον τοίχο σας!
4. Συντονιστείτε στον http://heartbeatradio.eu/ για να μάθετε αν είστε εσείς η/ο τυχερός ακροατής μας!!
Την Δευτέρα 31/10/16 στις 17:00~20:00 θα κληρωθούν 3 αντίτυπα του βιβλίου Μου πες να κουρευτώ και κουρεύτηκα του Άγγελου Πετρουλάκη απο τις εκδόσεις Πατάκη στην εκπομπή Με καφέ και κουβέντα με την Konstandina Alberti & την Evie Pride

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

 «... Έφυγες πριν καλά καλά διεκδικήσεις απ' τους άλλους το δικαίωμα να υπάρχεις, ό,τι δηλαδή με λόγια και έργα σου χάρισα απ' την πρώτη στιγμή που αργά αργά βυθιζόμουν μέσα σου, μιλώντας σου για την ομορφιά των κυπαρισσογραμμών και την αφηγηματική της αφής. Στη σιγουριά κατέφυγες, αρνούμενη τη ρευστότητα μιας ζωής που λατρεύει τον ανένταχτο πόνο.
»Έφυγες πριν μάθεις τους λόγους για τους οπολιους υπήρξες η συνισταμένη άλλων βημάτων που είχαν διασταυρωθεί με τα δικά μου. Έφυγες πριν ακόμα σου μιλήσω για σένα, για το πώς θα σε θυμάμαι, για το πώς θα συνομιλώ με τις εικόνες σου, με τα δικά σου πράγματα...
»Και δε θα μάθεις ποτέ το λόγο που θολώνουν τα μάτια μου όταν κάθε φορά κουρεύομαι -και κουρεύομαι πιο συχνά πια, χωρίς να μου το ζητάς».
Ήταν απ' αυτούς που μαθαίνουν να ζουν στο «ναι». Χωρίς να το πολυκαταλάβει, βρέθηκε ν' ασκεί εξουσία, αλλά και να υποκύπτει σ' αυτήν, με όποια μορφή κι αν ασκούνταν πάνω του. Η γνωριμία του με τον έρωτα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ανορθόδοξη, αφού βρέθηκε να ταξιδεύει περισσότερο σε βίους άλλων παρά στη δική του πραγματικότητα. Όταν κατόρθωσε ν' αρθρώσει το «όχι», κατόρθωσε και να χτίσει γύρω του τα τείχη που θα του επέτρεπαν να έχει τις δικές του επιλογές.
Όμως για κάποιους ο χρόνος είναι κυκλικός...

http://heartbeatradio.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου